Nyheder

En hobby til hver sæson

Der findes mange slags hobbyer, og den digitale udvikling byder hele tiden på nye og spændende muligheder. Du kan her finde et forslag til hver sæson, men du kan selvfølgelig springe på den, du synes er mest spændende. De kan selvfølgelig også nydes uden forde foreslåede sæsoner.

Forårets sprudlende liv

Efter en lang vinter, så kribler det nok efter at komme ud igen, men bare at gå en tur kan være lidt kedeligt. Med en smartphone i lommen har du dog mulighed for at gøre det sammen med vennerne, også selvom de bor langt væk. Apps med vandreruter, afstande, og muligheder for at dele med dine venner er den perfekte måde at nyde foråret på og få rørt sig lidt samtidigt. En mulig app kunne være denne Wikiloc.

Sommerferie og afslapning

Hobbyer om sommeren ligger ofte gemt væk, fordi vi nu skal ud at nyde solen. Der findes dog en masse muligheder for, at du kan kombinere afslapningen med en hobby, som du endda kan tage med på farten. E-bøger er den perfekte løsning, da du kan have flere hundrede på din smartphone. Om du daser på stranden eller ved poolen langt sydpå, så kan du nyde en spændende thriller eller en tur ud i rummet. Lydbogens indtog giver endda mulighed for at lytte til bøger. Begge slags findes nemt på Mofibo.

Efterårets farverige landskab

Fotografering er med det digitale kamera blevet mindre ressourcekrævende, da der ikke længere er behov for mørkerum eller at sende filmen ud af huset for at blive fremkaldt. Enhver begynder kan være med her, og hobbyen kræver ikke mere end et kamera og noget at sigte det imod. Hobbyen giver gode muligheder for at nyde naturen på en helt anden måde. Har du en firbenet følgesvend, så fat linen, dit kamera, og tag ud og forevig de smukke efterårsfarver sammen.

Udviklingen af kameraer betyder dog, at du nok skal forvente en milelang ønskeliste over tilføjelser af grej, efterhånden som du bliver bedre og bedre. Derudover findes der adskillige billedbehandlingsprogrammer, som hjælper med at sætte det sidste finish på dine billeder, så du opnår top standard.

Kong Vinters greb

Ikke alle hobbyer behøver at være digitale. Vintermånedernes mørke er nærmest selvskrevet til klip-og-klister projekter. Scrapbooking kan være den perfekte gave eller en måde hvorpå at mindes årets store og små glæder. Denne hobby kan endda kombineres med forslaget for efteråret, så du kan bruge de smukke billeder, du tog der. Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan bruge til at lave scrapbooks. Der er dog masser af inspiration at hente på nettet, såsom denne side, skabt af fem scrapbook entusiaster:seam.fi.

Hobbyer kan være dyre

Ja, det er der slet ingen tvivl om, så her er et forslag på en femte hobby, som du kan bruge året rundt til måske at hjælpe med at finansiere de andre. Slotsbandit.dk har mange udbud, så der burde være mulighed for, at du finder en at hygge dig med, mens du udfylder hobbyønskelisten.

Most read

Load more