Codecs

Xilisoft iPod Video Converter

Xilisoft iPod Video Converter er en ven, hvis du ønsker at konvertere videoformater til MP4 og se dine videoer på Apple iPod.

Xilisoft iPod Video Converter tager hånd om videoformater som AVI, MPEG, WMV, MOV, RM, RMVB, DivX, ASF, VOB, 3GP og sørger for at konvertere dem gnidningsfrit til iPod video.

Designet i Xilisoft iPod Video Converter er med vilje holdt enkelt og fokus er på brugervenligheden. Udvalget af funktioner er fordelt på et begrænset antal funktions-ikoner, så brugeren ikke bliver unødvendigt forvirret.

Faktisk er det bare at klikke “Browse” og vælge de videofiler som du gerne vil have konverteret til MP4 så du kan afspille dem i din iPod.

Efter du har valgt en eller flere videofiler, kan du til højre i Xilisoft iPod Video Converter se detaljeret information om videofilen. I bunden af Xilisoft iPod Video Converter kan du så vælge at justere på output-indstillingerne.

Selve konverteringen var ikke den hurtigste vi har oplevet – tilgengæld oplevede vi ikke problemer med fejl eller forkert synkronisering af lyd/video.

Xilisoft iPod Video Converter konverterer ikke kun videoformater til iPod, men kan også konvertere lydformater som MP3, WAV, WMA,RA, OGG, AAC, AC3, MP2 til iPod musik.

Så med Xilisoft iPod Video Converter kan du både fordre din Apple iPod med videofiler og lydfiler.

Most read

Load more