Codecs

PS3 Video 9

PS3 Video 9 er et gratis program, der kan konvertere video filer så du kan afspille dem på din PlayStation 3.

Red Kawa har udviklet programmet PS3 Video 9 og står også bag en del andre freeware programmer som vi har listet her på Codecs.dk – blandt andet Videora iPod Converter og Videora Xbox.

PS3 Video 9 henvender sig til Sonys nye satsning indenfor interaktiv underholdning, PlayStation 3. En Playstation 3 er som udgangspunkt designet til at spille de nyeste spil på, men PlayStation 3 kan også sagtens anvendes til at opbevare og afspille videoer på.

PS3 Video 9 vil hjælpe dig med at konvertere DVD film, YouTube video klip og alle slags video filer til formater som kan afspilles på en PlayStation 3.

Nogle af de mest populære video formater som PS3 Video 9 understøtter, er blandt andet AVI, DivX, XviD, FLV, x264, MKV, VOB, MPEG. Som sagt så kan du også konvertere direkte fra DVD til MPEG-2, MPEG-4 eller H.264 som er de video formater som kan afspilles på en PlayStation 3.

PS3 Video 9 er nemt at installere og kræver som udgangspunkt ingen ændringer i programmets opsætning. Eftersom PS3 Video 9 er et freeware program, så har Red Kawa valgt at placerer nogle reklamer i programmet. Der er 2 banner som er lidt træls at se på, men det generer dog ikke brugeren i selve konverteringen af video filer.

PS3 Video 9 bruger en VideoWizard til at guide dig igennem selve konvertingen fra video fil til PS3. Styrken ved PS3 Video 9 er at du ikke behøver at vide særligt meget om de tekniske begrebet, eftersom VideoWizard’en igennem hele processen grafisk forklarer begreberne på en måde så alle kan være.

Selve konverteringen indeholder kun 3 trin du skal igennem. Du skal faktisk bare trykke på “select File” og så vælge om du vil konvertere en video fil eller direkte fra en DVD. Herefter skal du kort vælge den ønskede output kvalitet indenfor lyd og billede opsætning. Til sidst skal du bare klikke “Start Converting” og du er i gang med at konvertere en film til PS3.

Efter konverteringen er færdig kan du vælge at overfør din PS3 video til din PlayStation via dit DLNA netværk, en Flash Memory Stick eller via en USB harddisk.

Download

Most read

Load more