Codecs

K-Lite Codec Pack – Begynderens valg!

Denne artikel handler kort og godt om et software program, ellers snarere en samling af software programmer, der vil lette brugerens afspilning af videoer og video klip. Vi oplever ofte at man modtager et cool video klip fra en ven, men Windows Media Player påstår at videoen ikke kan afspilles pga. manglende codecs.

Istedet for at lede land og rige for de helt rigtige codecs til alle de forskellige videoer og musik filer man har, så anbefaler Codecs.dk K-Lite Codec Pack.

K-Lite Codec Pack er en samling af de codecs, DirectShow filtrer, der kræves for at afspille diverse audio og video formater – faktisk så skulle K-Lite Codec Pack gøre din computer i stand til at afspille næsten alt multimedia materiale under solen.

K-Lite Codec Pack er nem at installere og kræver ikke nogen særlig indsigt i de tekniske aspekter ved codecs. Så snart K-Lite er installeret, så behøver du egentlig ikke længere bekymre dig om videoer, der ikke kan afspilles eller videoer uden lyd.

K-Lite Codec Pack sørger desuden for at der ikke opstår kompatibilitets problemer, hvis du allerede har installeret codecs på din computer.

Der følger en masse nyttige multimedia programmer med til K-Lite pakken – blandt andet GSpot, der holder styr på dine codecs og kan anvendes til at analysere hvilke codecs f. eks en video skal bruge eller mangler.

K-Lite Codec Pack kan hentes her:

Most read

Load more