Codecs

iMesh

iMesh 7 er et peer-2-peer fildelingsprogram til at finde, downloade og dele lyd- og videofiler.

iMesh 7 er et konstant voksende fællesskab af millioner af registrerede brugere, der bidrager med et væld af forskellige lyd- og videofiler.

Eftersom iMesh fællesskabet er så omfattende, så har du som enkeltbruger ganske fornuftige muligheder for at finde netop det du søger efter. Samtidigt betyder den store volumen af brugere online i iMesh netværket, at det er hurtigere at downloade filer, da du kan bruger flere download-kilder på samme tid.

iMesh 7 tilbyder dig kort fortalt adgang til millioner af sange i mange forskellige genre og videoer også i forskellige genre.

Med versionen iMesh 7 er søgefunktionen blevet optimeret og der er tilføjet nye og forbedrede værktøjer, der gør det endnu nemmere at dele dine filer med andre brugere. iMesh 7 hjælper dig også med at holde styr på din musik og skabe play-lister af det musik indhold du har downloadet.

Dog skal vi fra redaktionens side komme med en advarsel!

iMesh 7 kræver at du installerer en iMesh sponsoreret toolbar. Det er på mange måder ret træls at gratis programmer benytter sig af denne metode. Samtidigt så viser iMesh 7 reklameblokke direkte i den brugerfalde som programmet afvikles i. Det trækker bestemt ned på vores bedømmelse og karaktergivning.

Men kan du leve med en installeret toolbar og reklameblokke, så er iMesh 7 et fortræffeligt program til at downloade og dele lyd- og videofiler med.

Download

Most read

Load more