Codecs

Hvordan samler jeg video filer og konverterer dem til min iPod

Med Movavi DVD to iPod kan du samle/joine adskillige video fil formater til en stor fil, og dernæst konvertere hele filen til iPod. Det betyder ikke noget at video filerne har forskellige formater inden de samles.

Movavi DVD to iPod understøtter alle de populære video formater: AVI, MPEG (MPG), MP4, VOB, DVD, MOV, WMV og ASF. Du kan samle lige så mange filer du ønsker i alle de ønskede formater.

Klik her for at downloade Movavi DVD to iPod

Klik her for at købe Movavi DVD to iPod

1. Installér Movavi to iPod ved at følge anvisningerne i installationsprocessen. Start programmet.

2. Tilføj de video filer som du ønsker at samle og konvertere. På værktøjslinien klikker du på + Video knappen. Find herfra hvilke video filer du ønsker medtaget (brug CTRL til at vælge flere filer på en gang). Klik OK for at vælge dem. Filer med kryds i boksen er nu sat til at blive samlet og konverteret.

3. Under ”Output format” skal du vælge ”iPod (320×240)“. Hvis du har en 30G/80G iPod, så kan du med fordel vælge ”iPod 5G (640×480)”, da du så vil kunne konvertere video filerne til en højere opløsning.

4. Du skal nu vælge den mappe som iPod filen placeres i efter konverteringen. Under ”Output directory” kan du klikke mappen med pilen på og vælge et sted på din harddisk, hvor du øsnker at gemme iPod filen.

5. Klik på Join. Nu bliver dine video filer samlet og dernæst konverteret til iPod formatet (MP4). Nemmere kan det vist ikke være.

Klik her for at downloade Movavi DVD to iPod

Klik her for at købe Movavi DVD to iPod

Most read

Load more