Codecs

Hvordan konverterer jeg en video fil til iPod formatet?

Hvis du har anskaffet dig en iPod Video, så er det jo nærliggende at fylde den op med video film og se dem “on-the-fly”. Det kræver at dine video film bliver konverteret til MP4 iPod formatet. Vi har her en lille guide til to freeware programmer, der kan hjælpe med at pumpe en iPod Video fuld af multimedia film.

Som udgangspunkt antager vi, at de fleste video film er lagret i AVI eller MPG, men andre fil-formater understøttes også.

Første freeware program:

Download 3GP Converter

1. Udpak og installér 3GP Converter via setup.exe

2. Start med 3GP_Converter og medmindre du er koreaner, så ser det hele meget uforståeligt ud nu! Men nede i venstre hjørne er der en drop-down menu, hvor du kan vælge “English

3. Under alle de forskellige muligheder for konvertering skal du vælge “Model: MP4, for iPod” og klikke på Apply. Så har du gemt indstillingerne for programmet.

4. Nu skal du vælge hvor den færdige MP4 fil skal gemmes på din computer. Klik på Browse og vælg et bibliotek.

5. For at konvertere en video fil til iPod formatet, så skal du Drag ‘n Drop filen til “Drag&Drop files here” i toppen af program-vinduet (det er muligt at vælge flere filer ad gangen).

6. Så snart du har sluppet video filen går 3GP Converter i gang med konverteringen. Det kommer meget an på størrelsen af video filen med hvor lang tid processen tager.

Andet freeware program

Download Jodix Free iPod Video Converter

1. Installér og start Jodix Free iPod Video Converter

2. Klik på Add Files knappen og vælg den video film du vil konvertere. Klik Next

3. Du kan justere på størrelsen af opløsningen (vi anbefaler 320×240) eller justere på billed- eller lydkvaliteten. Når du har bestemt dig, så klik Next

4. Her kan du vælge et passende navn til din MP4 fil. Samtidigt kan du vælge at titel, forfatter og genre til MP4 filen, så denne information kan ses på din iPod

5. Nu mangler du bare at klikke på Convert og processen går i gang. Efter nogle minutter, afhængig af størrelsen på video filen og din computers opsætning, så er din video klar til din iPod!

Kopiér MP4 til din iPod via iTunes

For at tilføje den konverterede MP4 video til din iPod, så skal du bruge iTunes:

Download iTunes for Windows

1. Start iTunes

2. Klik på File og dernæst Import

3. Vælg din video og klik på videoer i iTunes og Drag ‘n Drop videoen til din iPod

Most read

Load more