Codecs

Hvordan konverterer jeg en video fil (AVI, MPEG, 3GP, DivX etc.) til iPod?

Det kan være at har en video film eller klip liggende på din harddisk og du vil egentlig gerne have det konverteret til MP4, så det kan afspilles i din iPod, men hvordan?
Eller du har måske optaget en video film med dit digital kamera, mobil telefon eller web cam, men de gemmer jo alle sammen videoen i forskellige formater, hvad gør jeg så?

Formål: Vi vil med denne guide løse problemet for dig, så du ikke behøver at bekymre dig om de forskellige video formater. Vi præsenterer en software løsning, hvor du kan konvertere alle populære video formater til MP4 og afspille dem på din iPod.

Software, der anvendes i denne guide:

Download Movavi DVD to iPod
eller
Køb Movavi DVD to iPod

Movavi DVD to iPod understøtter blandt andet følgende formater:

AVI, DivX, XviD, VOB, IFO, MPEG, MPEG4, MP4), 3GPP, 3GPP2, MOV, WMV, ASF, etc.

1. Installér Movavi DVD to iPod og start programmet.

2. Du bliver nu præsenteret for hovedmenuen. Du kan nu vælge de video filer du ønsker at konvertere. Klik på + Video knappen. Vælg Open og lokalisér mappen med dine video film.

3. Filerne bliver automatisk afkrydset som valgte og når du er færdig med at tilføje video filer klikker du på OK.

4. Udfor hver video film eller klip kan du se hvilket format der er gemt i f.eks. .avi eller .mpg. Fjern fluebenet fra de fil du ikke ønsker at konvertere lige nu eller bevar status quo. Hvis du ønsker helt at fjerne filer fra listen skal du afkrydse dem og klikke på X Delete.

Der findes nogle genveje til programmet og vi lister dem her:

CTRL+ATilføj filer
CTRL+RFjern filer
ALT+RRyd listen

5. Nu skal du vælge den opløsning som iPod filmen skal være i. Standard er 320×240 pixel, men hvis du er den lykkelige ejer af en iPod 30G/80G, så kan du vælge 640×480 pixel, da den understøtter den højere opløsning.

6. Herefter skal du vælge hvilken mappe den færdige iPod video (MP4 fil) skal gemmes i. Under ”Output directory” kan du skrive stien eller klikke på mappen og vælge den på harddisken.

7. Klik på Convert for at starte processen og dine video filer vil nu blive konverteret til iPod video. Det tager et stykke tid afhængig af din computer, men programmet er bestemt hurtigere og mere stabilt end de fleste freeware løsninger.

Software, der anvendes i denne guide:
Download Movavi DVD to iPod
eller
Køb Movavi DVD to iPod

Most read

Load more