Codecs

Hvordan konvertere jeg DVD til iPod på en nem måde?

Movavi DVD to iPod er en software løsning, der hurtigt og sikkert kan konvertere DVD og video film og klip til din iPod. Programmet understøtter stort set alle de populære video formater, samtidigt understøtter det og DVD til den nye 30G/80G video iPod med en opløsning på 640×480 pixel.

Smarte features ved Movavi DVD to iPod gør, du selv kan vælge hvor meget af den originale DVD, der skal konverteres – du kan udlade trailer og bonus materiale, hvis du ikke vil bruge plads på det. Du kan også vælge om hvilke sprog-undertekster, der skal vises og justere på lydsporet.

For at komme godt i gang:

Download Movavi DVD to iPod
eller
Køb Movavi DVD to iPod

1. Installér Movavi DVD to iPod. Installationen er lige ud af landevejen.

2. Start programmet og sæt din DVD film i dit drev. Herefter skal du klikke på knappen + DVD og vælge det drev, hvor DVD filmen er i. VIDEO_TS mappen bliver nu automatisk valgt og du skal klikke OK.

Som udgangspunkt har programmet fravalgt ekstra materiale og bonus tracks, hvis du ønsker at konvertere dem med, så sæt et flueben udfor dem.

Hvis du vil konvertere en video fil som du har liggende på harddisken, så skal du klikke på knappe + Video og angive dens placering.

3. Nederst til venstre under Output format skal du vælge den opløsning som den færdige iPod video skal være i. Eftersom vi, på testtidspunktet, ikke havde en iPod 5G, så valgte vi 320×240 pixel.

iPod 5G (640×480)” er som tidligere nævnt til den nye 30G/80G iPod, der understøtter en opløsning på 640×480.

Vælger du ”Audio Only: MP3 Higher Quality”, så er det kun lydsporet fra din DVD du konverterer til iPod.

4. Nu skal du vælge hvilken mappe iPod videoen skal gemmes i, når konverteringen er afsluttet. Det kan være ”C:Min iPodVideoer”. Afkryds ”Select Show output directory when done”, så åbner den mappe automatisk som du har valgt at gemme iPod videoen i, når konverteringen er afsluttet.

5. Så er det vist på tide at klikke på Convert og starte konverteringen.

Nu bliver din DVD film eller video film konverteret til iPod og gemt i formatet MP4 i den mappe du angav i punkt 4. Herefter er det bare at kopiere MP4 filen til din iPod og så er du godt kørende!.

Software anvendt i denne guide:

Download Movavi DVD to iPod
eller
Køb Movavi DVD to iPod

Most read

Load more