Codecs

DVDFab Platinum – DVD film til iPod film

DVDFab Platinum er den mest omfattende software løsning i DVDFab serien, og med rette lidt af et power-house indenfor multimedia.

Programmet kan selvfølgelig alt det DVDFab Decrypter og DVDFab Gold kan, og tilføjer så cirka lige så mange nye og spændende funktioner.

Udover muligheden for at klone DVD-9 skiver i perfekte kopier, så kan DVDFab Platinum også samle adskillige DVD film på en DVD-9 skive, så pladsen udnyttes optimalt.

Under en helt ny menu, DVD to Mobile, introducerer DVDFab Platinum muligheden for at konvertere indholdet af en DVD film til iPod, PSP, mobiltelefon, PVP, eller PDA.

Så udover at være et ideelt program til kopiering og backup af DVD film, så kan DVDFab Platinum også konvertere til DVD film, så du kan afspille dem f. eks via din Apple iPod eller Sony PSP.

Formål: Med denne guide vil vi vise hvordan du konvertere en DVD film til iPod (.mp4) formatet fuldstændig og med undertekster.

DVDFab Platinum – DVD til iPod

Download DVDFab Platinum her

Trin 1 – Download og installér DVDFab Gold – det har en prøveperiode på 30 dage, så det er mere end nok til at teste programmet inden et eventuelt køb. Start DVDFab Platinum.

Trin 2 – Klik på iPod i den venstre menu under overskriften DVD to Mobile.

Du får nu fyldt hovedvinduet ud med 2 bokse øverst, Source og Target. Samt selve indholdet af DVD filmen under menuen DVD to Mobile – iPod.

Vi gennemgår nu funktionerne og indstillingerne i det nævnte rækkefølge:

Source: Her skal du vælge hvor din DVD film er – klik på ikonet med mappen til højre for Source og vælg det DVD drev du har smidt din DVD film i.

Target: Her skal du vælge hvor på din harddisk du ønsker at kopiere din DVD film til. Det kan f. eks være C:DVD filmSpiderman eller til en blank DVD skive i dit DVD drev.

Den første kasse indeholder videosporet på din DVD film – altså de forskellige kapitler på din DVD. Som udgangspunkt har DVDFab bare valgt selve DVD filmen og ikke nogle af de andre kapitler – det er for at spare på pladsen på din iPod og fordi man sjældent ønsker at se trailere eller andet ekstra materiale når man er på farten.

Den næste kasse højre indeholder lydsporet til DVD filmen. Tit er der kun få lydsporet at vælge imellem og forskellen er oftest kun antallet af kanaler man at lyden skal være i.

Den sidste kasse definere hvilket sprog underteksterne skal være på eller om de overhovedet skal være med på iPod filmen. Her kan du med fordel vælge danske undertekster, hvis de understøttes af den DVD film du skal konvertere.

Trin 3 – Klik på Next, når du er tilfreds med dine indstillinger. Du kommer nu til et vindue, hvor du skal vælge profilen (formatet) på den film du vil producere. Eftersom vi ønsker en iPod (.mp4) film, der kan afspilles på en iPod, så vælger vi her “ipod.mpeg4”. Klik på Start for at starte konverteringen.

DVDFab Platinum vil nu begynde at konvertere din DVD film til iPod. Det tager et stykke tid, da DVDFab ikke er lige så hurtigt til at konvertere som programmet er til at tage kopiere og tage backup.

Men resultat er fint, og du skal bare bruge iTunes til at overføre din færdige iPod film til din Apple iPod- god fornøjelse!

Download DVDFab Platinum her

Most read

Load more