Codecs

DVDFab Gold 4.0.5.0

DVDFab Gold er fint software program til backup og kopiering af DVD film til både blanke DVD skiver eller til harddisken. DVDFab Gold er yderst nemt og ligetil at bruge, og det er også relativt hurtigt til at foretage backup.

DVDFab Gold bryster sig med at kunne foretage backup eller kopiering med kun 1 klik – det er faktisk ikke helt hen i skoven.

Som udgangspunkt er DVDFab Gold konfigureret således, så du kun behøver at vælge hvilket drev, der indeholder din DVD film og dernæst hvor du vil foretage backup / kopieringen til.

Klik herefter Start, og DVDFab Gold vil tage en sikker backup af dine DVD film. Er man lidt mere hardcore bruger, så er der adgang til de bagvedliggende indstilligner fra menuen, og det er muligt at justere på en hel del parametre.

Med DVDFab Gold kan du foretage almindelig kopiering af en DVD film til harddisken, en komplet kopiering af en DVD film med strukturen og alt materiale bevaret, en split backup hvor en DVD-9 film deles op til at være på 2 DVD-5 skiver, og en “Customize” funktion hvor brugeren selv kan definere indholdet og opsætningen af en backup DVD.

Most read

Load more