Codecs

BearFlix

BearFlix er et hurtigt klient program, der giver dig adgang til millioner af video titler via Internettet som du kan downloade gennem netværket.

BearFlix er bygget på den samme teknologi som BearShare, men er blevet optimeret så nu behøver du ikke vente forgæves i timevis og dagevis, før din video er færdig-downloadet. BearFlix er et venligt program på mange måder. Det sørger selv for at konfigurere sig, så det passer til dine Internet indstillinger. Samtidigt er opbygning og layoutet i programmet holdt i en stil, så alle kan være med. Faktisk så er du efter 2-3 gange fortrolig med programmet og du kan nemt hente din favorit videoer uden større anstrengelser.

BearFlix tilknytter dig den store Gnutella netværk og er særligt optimeret til at finde video filer på dette netværk. Du skal bare taste navnet på en film eller et video klip ind, og trykke “Søg”, så hjælper BearFlix dig med at finde en brugere, der har netop den video du er på udkig efter.

Nu tænker du sikkert at som med alle P2P (Peer-to-Peer) netværk, så er de filer du downloader fyldt med virus og spyware. Men her tilbyder BearFlix en smart service. Der er nemlig mulighed for at rate en given video fil. Det betyder, at du på forhånd (inden du vælger at downloade en video fil) kan se hvad andre brugeres erfaringer er med den pågældende video fil. Du kan læse om der er problemer, hvilken kvalitet video har og hvis den indeholder virus. Er video filen dømt i orden af flere brugere, så kan du med god samvittighed downloade den. Denne for for selv-politi bliver faktisk håndhævet strengt af brugerne på Gnutelle netværket og det virker.

BearFlix er som udgangspunkt et gratis program, men findes også i en Pro udgave, der koster penge. Denne gratis udgave indeholder en enkel banner reklame som vi egentlig ikke synes spolere eller hæmmer oplevelsen af programmet. Ønsker du dog banneret helt fjernet skal du købe Pro udgaven.

  • Nogle funktioner som er værd at fremhæve:
  • BearFlix er optimeret til at downloade video filer meget hurtigt.
  • BearFlix bruger flere kilder ad gangen til at downloade video filer.
  • Automatisk virus beskyttelse.
  • Nem at bruge og gratis.
  • Indeholder ikke spyware.

Download

Most read

Load more