Min Konto:

Tilmelding

Det er gratis, at være tilmeldt som bruger på Codecs.dk. Vælger du at tilmelde dig vil du løbende få en række fordele. Allerede nu kan du som gratis medlem tilføje kommentarer til bl.a. nyheder og downloade alle filer på siden. Løbende vil der komme flere fordele. Udfyld venligst felterne herunder for at tilmelde dig som gratis bruger på Codecs.dk.


Mand Kvinde

Ja tak Nej tak

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]