Nyhedsmail:

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsmail. Servicen er helt gratis, og du vil jævnligt modtage mails når vi har spændende nyt om programmer og spil.

Til tider vil du som medlem også blive tilbudt ekslusive downloads, modtage unikke tilbud på relevante produkter og have mulighed for at deltage i vores brugerundersøgelser, konkurrencer m.v. hvor der er tilknyttet gaver og præmier.


Tilmelding og framelding
Politik

• Codecs.dk videregiver ikke oplysninger om vores medlemmer til nogen 3. part.

• Nyhedsmailen er fuldstændigt gratis.

• Man kan når som helst framelde sig servicen - på denne side.

• Der er et link til denne side i hver nyhedsmail.

• Tilmelding og framelding kvitteres med en mail.

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]