Downloads

Downloads - Småprogrammer - Wise Disk Cleaner Free 7.76Kategori: Småprogrammer
Vores vurdering:
Version: Free 7.76
Tilføjet: 1 februar, 2010
Opdateret: 27 februar, 2013
Størrelse: 3.81 MB
Producent: WiseCleaner
Type: Freeware
Wikipedia: Link

Wise Disk Cleaner

Hold orden på din harddisk med Wise Disk Cleaner og spar plads ved at rydde op i unødvendige filer.

Wise Disk Cleaner rydder op i junk- og midlertidige Internet-filer, så de ikke optager plads på din harddisk. Den indbyggede brugerguide hjælper dig igennem processen og sørger en grundig oprydning på harddisken.

Der er to måder, hvorpå du kan gøre det. Hvis du er nybegynder, kan du bruge begynderguiden og bruge programmets standardindstillinger til at rense dit system. Er du en erfaren bruger så kan du tilpasse Wise Disk Cleaner og manuelt vælge mapper, der skal renses, slette filer med bestemte filtypenavne, udelukker mapper fra scanningen, osv.

Når du sletter filer kan du vælge at slette dem for evigt, eller, i tilfælde af at du ikke er sikker om du senere får brug for dem, vælge at slette dem til papirkurven. Wise Disk Cleaner virker også hurtigt, både ved scanning for filer og sletning af filer.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]