Downloads

Downloads - Småprogrammer - Windows Repair Tool 1.7.5Kategori: Småprogrammer
Vores vurdering:
Version: 1.7.5
Tilføjet: 17 februar, 2012
Opdateret: 8 januar, 2013
Størrelse: 3.34 MB
Producent: Tweaking.com
Type: Freeware

Windows Repair Tool

Du kan få hjælp til at rette problemer i Windows med freeware programmet Windows Repair Tool. Windows Repair kan hjælpe dig med at få en beskadiget eller ikke-fungerende computer til at virke igen - f. eks hvis en virus har ødelagt vigtige systemfiler.

Windows Repair Tool er udviklet med det formål, at hjælpe brugeren med at få bugt med forskellige problemer og fejl i styresystemet Windows. Windows Repair Tool er på engelsk og vil igennem 5 trin forslå specifikke reparationer eller løsninger på fejl.

I det sidste trin kan du selv vælge hvilke rettelser og reparationer du ønsker at foretage.

Windows Repair Tool fungerer i Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 2003, Windows 2008, samt i 32-bit og 64-bit versioner.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]