Downloads

Downloads - Småprogrammer - Windows 7 Upgrade Advisor BetaKategori: Småprogrammer
Vores vurdering:
Tilføjet: 23 oktober, 2009
Opdateret: 19 oktober, 2014
Størrelse: 6.68 MB
Producent: Microsoft
Type: Freeware

Windows 7 Upgrade Advisor Beta

Windows 7 Upgrade Advisor Beta tester om din computer kan køre Windows 7 og giver gode råd til hardware opgraderinger eller software komplikationer.

Windows 7 Upgrade Advisor Beta er udviklet af Microsoft og klart det bedste program til at afgøre om din PC er parat til at køre Windows 7.

Windows 7 Upgrade Advisor Beta er udviklet af Microsoft.

Køb Windows 7 Home Premium på tilbud hos e-Gear.dk

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]