Downloads

Downloads - Codec Pack - Windows 7 Codecs 4.0.3Kategori: Codec Pack
Vores vurdering:
Version: 4.0.3
Tilføjet: 10 maj, 2009
Opdateret: 19 november, 2014
Størrelse: 26.70 MB
Producent: Shark007.net
Type: Freeware

Windows 7 Codecs

Alle codecs til afspilning af AVI, DivX, XviD, DVD og alle de andre videoformater i Windows 7.

Med Windows 7 Codecs kan du afspille din film, videoer og musik i Windows 7 og ikke bekymre dig om problemer med codecs til DivX, XviD, MKV eller WMV længere.

Windows 7 Codecs er særligt designet til Windows 7, så du har adgang til alle de nyeste og bedste codec til Windows 7. Du kan afspille alle dine favorit videoer, film og musik nemt og uden at bekymre dig om hele tiden at downloade nye codec. Windows 7 Codecs er freeware, så det koster intet at benytte pakken med codec.

Fokus på køb af windows 7 på norsk

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]