Downloads

Downloads - iPod - Videora iPod Converter 6Kategori: iPod
Vores vurdering:
Version: 6
Tilføjet: 5 september, 2008
Opdateret: 8 marts, 2011
Størrelse: 18.12 MB
Producent: Videora
Type: Freeware

Videora iPod Converter

Videora iPod Converter er et gratis program til at konvertere videofiler, YouTube videoklip, videofilm og DVD film til din Apple iPod. Videora iPod Converter er meget populært værktøj til at overføre film fra PC til iPod.

Videora iPod Converter kan konvertere alle typer videofiler (AVI, DivX, XviD, FLV, x264, VOB, MKV, MPEG, DVD, YouTube og mange flere) til det passende iPod format MPEG-4 og H.264. Videora iPod Converter er noget nær det ultimative værktøj til din iPod, når det drejer sig om konvertering af filer du så kan afspille på din iPod.

Videora iPod Converter er gearet til både begyndere og erfarne brugere, da du simpelthen kan indstille hvor avanceret den grafiske brugerflade skal være.

Er du begynder, så kan du indstille Videora iPod Converter til at guide dig igennem hvert enkelt skridt i konverterings-processen.

Er du erfaren, så kan du skippe alle de indledende øvelser og gode tips, og kaste dig direkte ud i selve konverteringen.

Den indbyggede Internet Explorer leder dig direkte til YouTube hvor du nemt kan søge på alle YouTube videoerne og downloade videoklip uden at skifte mellem et browser vindue og Videora iPod Converter.

Det går også relativt hurtigt at konvertere Flash Video (FLV) filer fra YouTube til andre formater - cirka 1 minuts FLV video tager cirka 2 minutter at konvertere.

Ulempen ved Videora iPod Converter er, at programmet er understøtter af en hel del reklameblokke. De optræder heldigvis kun som banner-reklamer og der er intet adware eller spyware i Videora iPod Converter.

Et lille irritations moment er også at Videora iPod Converter altid åbner iTunes hver gang en videofil er konverteret, det kan godt blive ret træls i længden.

Men når det så er sagt, så er Videora iPod Converter en klar favorit hos redaktionen. Alene det faktum, at du kan smide stortset alle videoformater efter Videora iPod Converter og konvertere dem til iPod er formidabelt. Vi kan varmt anbefale Videora iPod Converter til vores brugere!

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]