Downloads

Downloads - Småprogrammer - SpeedUpMyPCKategori: Småprogrammer
Vores vurdering:
Tilføjet: 14 december, 2011
Opdateret: 15 maj, 2017
Størrelse: 11.44 MB
Producent: SpeedUpMyPC

SpeedUpMyPC

Er du usikker på om din computer udnytter sit fulde potentiale? Med programmet SpeedUpMyPC kan du scanne din PC og få en oversigt over den aktuelle ydelsesstatus og gode forslag til forbedringer.

SpeedUpMyPC er oversat til dansk og udviklet med henblik på at identificere alle de processer, systemindstillinger og filer som ikke bliver udnyttet optimalt på din PC eller blot er en forhindring for en bedre ydeevne. I SpeedUpMyPC er de nødvendige værktøjer til at løse aktuelle ydelsesproblemer på brugerens computer.

Værktøjerne SpeedUpMyPC benytter sig af er bla. tuning af CPU-funktioner og den aktive RAM-hukommelse i Windows, samt netværksindstillinger som kan forbedre hastigheden på Internettet. Oprydning på harddisken og fjernelse af overflødige filer, samt midlertidige filer i browseren er andre tiltag som SpeedUpMyPC udfører for at optimerer din computers ydeevne.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]