Downloads

Downloads - Småprogrammer - Soluto 1.6Kategori: Småprogrammer
Vores vurdering:
Version: 1.6
Tilføjet: 24 april, 2011
Opdateret: 21 februar, 2013
Størrelse: 1.91 MB
Producent: Soluto.com
Type: Freeware

Soluto

Soluto er et lille freeware program, der hjælper dig med at gøre opstarten af Windows hurtigere og giver dig en bedre forståelse af de programmer og processer som kan gøre computeren langsom.

Forstil dig, at hver gang din computer starter Windows op, så tager det 4 minutter og hvis Soluto kan nedbringe det til 1 minut og 30 sekunder, så slipper du for den frustration som er forbundet med en langsom opstart inden du kan bruge din computer.

Solutos fornemmeste opgave er nemlig at gøre boot-hastigheden i Windows hurtigere (den hastighed som Windows starter op med). Via Solutos brugervenlige og visuelt flotte design får du som bruger en god forståelse af hvordan du kan nedbringe boot-tiden og dermed gøre Windows lidt hurtigere.

Efter du har installeret Soluto, så kan du analysere opstarten i Windows og få en detaljeret oversigt over hvilke programmer og processer, der startes hver gang du booter. En del processer er væsentlige for at Windows kan fungerer optimalt, men du vil med sikkerhed også finde en del overflødige processer og mindre opstartsprogrammer som du kan fjerne.

Soluto viser dig hvor mange sekunder hver proces sløver Windows' opstart med og du kan se detaljer for hver eneste proces eller program, så du er sikker på hvad deres funktion er. Soluto kan enten fjerne en proces eller program helt fra opstarten eller du kan vælge at starte pågældende proces/program op senere - begge dele vil forbedre boot-hastigheden betydeligt.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]