Downloads

Downloads - Konverter - Shotcut 19.01.19Kategori: Konverter
Vores vurdering:
Version: 19.01.19
Tilføjet: 22 januar, 2019
Opdateret: 22 januar, 2019
Størrelse: 0.10 MB
Producent: shotcut.org
Type: Freeware

Shotcut

Shotcut er et videoredigeringsprogram som hjælper dig med at konvertere din videofilm og videofiler til præcis det videoformat du ønsker.

Programmet Shotcut anvender FFmpeg til at håndtere i lang række video- og lydformater og kan nemt konvertere til og fra følgende filformater:

VOB, MXF, M4A, FLV, M2T, MP4, AVI, MOV, MPG, OGG, MOV, WEBM og mange flere.

Shotcut understøtter også billedformater som:

BMP, JPEG, GIF, PNG, TGA, SVG, TIFF og SVG.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]