Downloads

Downloads - Småprogrammer - SLOW-PCfighterKategori: Småprogrammer
Vores vurdering:
Tilføjet: 1 oktober, 2012
Opdateret: 10 september, 2014
Størrelse: 5.72 MB
Producent: SlowPC.dk

SLOW-PCfighter

Forlæng din computers levetid ved at lade SLOW-PCfighter forebygge og rette alle de systemfejl, der plager din computer. SLOW-PCfighter er et dansk-udviklet softwareprogram som gør din PC hurtigere på kort tid.

Hvis din computer er blevet langsom og du ofte oplever systemfejl, så er det praktisk at foretage en oprydning og rettelse af de fejl som påvirker ydeevnen i negativ retning. Til formålet er danske SLOW-PCfighter velegnet.

SLOW-PCfighter anvender en avanceret teknologi til at analysere og diagnosticere de fejl som er på computeren. Især registreringsdatabasen er et oplagt sted, hvor mange systemfejl opstår som følge af mislykkede programinstallationer, fejlbehæftede afinstallationer af software og blandt andet ødelagte drivere.

Efter alle systemfejl er blevet rettet vil SLOW-PCfighter påbegynde en optimering af opstarten i Windows. Det er især unødvendige programmer og services som starter op med Windows som SLOW-PCfighter enten vil deaktivere eller flytte, så de først starter når du har brug for dem. Resultatet er, at opstartstiden bliver reduceret væsentligt og du kan hurtigere komme i gang med at bruge din computer.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]