Downloads

Downloads - Småprogrammer - Registry VictorKategori: Småprogrammer
Vores vurdering:
Tilføjet: 4 maj, 2009
Opdateret: 18 november, 2014
Størrelse: 11.44 MB
Producent: SpeedUpMyPC.dk
Type: Trialware

Registry Victor

Registry Victor er et af de bedste, dansk-oversatte værktøjer til en langsom computer, der lider af sløvhed, ustabilitet og mange fejlmeddelelser.

Registry Victor anvender en avancerede optimerings-teknologi til at scanne harddisken, Windows og systemfilerne for fejl og problemer - Registry Victor giver dig en omfattende diagnose over problemerne på kort tid. Når problemerne er blevet identificeret tilbyder Registry Victor dig en professionel og yderst effektiv løsning, som vil medvirke til at din computer fungerer langt bedre og stabilt i længere tid.

Registry Victor sørger bla. for at rydde op på din computer og optimerer hele dit systems ydelse, samt rette opsætningsfejl i Windows som resulterer i nedsat ydeevne. I stedet for at formatere din harddisk og geninstallere Windows, så kan Registry Victor klare problemerne for dig på kort tid!

Ønsker du at læse en dansk guide til RegistryBooster, så kan du på den danske side for programmet se hvordan du bruger RegistryBooster.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]