Nyheder - Tweak din PC med TweakNow PowerPack 2012
Tweak din PC med TweakNow PowerPack 2012

5 marts, 2012

Forfatter: Christopher Hammer

Freeware programmet TweakNow PowerPack hjælper brugeren med at tweake og fin-tune næsten alle aspekter af styresystemet Windows og din browser.

TweakNow PowerPack indeholder moduler som Registry Cleaner (til rengøring af registreringsdatabasen) og kan aktivere flere end 100 skjulte tweaks i Windows - dette modul hedder Windows Secret.

Derudover indeholder TweakNow PowerPack systemværktøjer som rydder op på harddisken ved bla. at slette overflødige og ubrugte filer. Et andet modul, Registry Defragmenter, kan sortere henvisninger i registreringsdatabasen og give lidt højere ydelse i Windows.


TweakNow PowerPackDu kan også bruge TweakNow PowerPack til at afinstallere unødvendig software via modulet "Uninstall Program", samt redigere i de småprogrammer som starter op sammen med Windows. Alt i alt, så indeholder TweakNow PowerPack mange gode og gratis tweaks og systemværktøjer til alle versioner af Windows - Windows 8 Consumer Preview understøttes også.


Download TweakNow PowerPackTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].