Nyheder - Stor oversigt over mobil sikkerhed hos egear.dk
Stor oversigt over mobil sikkerhed hos egear.dk

30 januar, 2014

Forfatter: Christopher Hammer

Selvom der udvikles virus og malware til smartphones i lige så høj grad som til den almindelige computer, så er fænomenet med "mobil sikkerhed" og installation af sikkerheds-apps til håndholdte enheder ikke så fremherskende i Danmark endnu.

En stor udfordring for mange smartphone-ejere er også, at diverse app-portaler er spækket med gratis sikkerheds-apps som lover guld og grønne skove - men det virker ikke betrygende at installere en sikkerheds-app fra et kinesisk firma. Der er alt for mange dårlige apps og brodne kar, der blot forsøger at lukrere på brugerens frygt for virus og malware.

Det er svært at navigere rundt i en jungle af apps og derfor bør du være varsom med hvilken sikkerhedsløsning du vælger til din smartphone eller tablet computer.

Den danske softwareforhandler egear.dk har lavet en sammenligning over de fire mest populære sikkeheds-apps som måske kan give lid inspiration - se oversigten her:

http://e-gear.dk/temasider/temaer/mobil-sikkerhed-saadan-vaelger-du-den-rigtige-loesning-til-dit-behov.html

Sammenligningen tager udgangspunkt i respekterede sikkerhedsproducenter - nemlig BullGuard, Norton, F-Secure og Kaspersky.

Vi vil ikke anbefale nogle bestemte løsninger eller at du nødvendigvis skal handle via egear.dk, men som sammenligning er oversigten praktisk.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].