Nyheder - Skil dig ud med LED belysning
Skil dig ud med LED belysning

25 juni, 2018

Forfatter: Christopher Hammer

Når man er selvstændig, gælder det om at skille sig ud uanset hvilken branche man er i. Årsagen er at konkurrencen uanset branchen er hård og en af måderne hvorpå man kan holde på og få nye kunder er ved sit brand.

IT-branchen er en bred branche med mange aktører og et stort spænd i de forskellige produkter. Derfor må man gå alternativt til værks for at brande sig og det kan man gøre ved blandt andet at bruge LED belysning.


LED belysning er ikke kun for gamere længere


LED belysningen inden for IT-branchen kom først fra gamere hvor alt skulle lyse op med forskellige farver. Men sådan er det langt fra mere. I dag er det alle firmaer som kan gøre brug af LED belysning til kontor. For LED kontorbelysning er ikke flerfarvede lysskinner, nej LED belysning udgør i dag et helt lyst sortiment.


Mange fordele med LED belysning


Mange virksomhedsejere betragter ikke udskiftning af LED belysningen som en investering, men sådan forholder det sig. For selvom det er en udskrivning at udskifte kontorbelysningen til LED er det et kostbesparende tiltag. For LED lys bruger ikke nær så meget strøm som traditionelle løsninger og derfor vil udgiften hurtigt tjene sig ind igen.


Brand dig med lys og bæredygtighed


Så når du skal brande dig kan du vælge at gøre det ved eksempelvis at bruge LED lysskinner til at skrive dit firmanavn eller dit logo. Med LED-skinnerne kan du også vælge at lave flerfarvede effekter eller lave en dæmpet effekt. Foruden det visuelle indtryk du giver besøgende på dit kontor kan du også slå dig på at du hjælper miljøet idet at du investerer i en bæredygtig løsning. Bæredygtighed er in for tiden uanset i hvilken branche du er i. En grøn branding strategi kan også være med til at gøre det nemmere at tiltrække nye medarbejdere da mange (ikke udelukkende) unge vælger arbejdsplads med afsæt i firmaets klimaaftryk.


Som gamer skal du bruge LED udstyr


Er du seriøs gamer så er der en del krav til dit udstyr og dine evner. Det primære krav er selvsagt at dit IT-udstyr er i orden i forhold til CPU kraft, grafikkort, skærm og strømforsyning bare for at nævne nogle af dem. Men der hvor det bliver sjovt er når man kommer til kabinet, tastatur, mus og musemåtte. Her er der mulighed for at få LED lys i dem og lade lysshowet blive en del af gamet. Udover selve udstyret kan du også montere en eller flere LED-skinner rundt om i lokalet og lave den rigtige gamer stemning, som du kan dele via eksempelvis Youtube eller Twitch når du gamer.


Så uanset om du er virksomhedsejer, gamer eller miljøbevidst er LED belysninger noget for dig


LED belysning har sin berettigelse uanset om du ønsker at skabe gode visuelle rammer for dig selv, dine kunder og dine medarbejdere på kontoret eller for dig som gamer derhjemme, eller for dig som blot ønsker at formindsk klimaindtrykket. Udgiften tjener sig hurtigt ind og derudover giver det et godt lys som nemt kan dæmpes med en lysdæmper.

Du kan læse meget mere på https://www.led-tek.dk/Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].