Nyheder - Sådan starter du Windows 8 direkte til skrivebordet
Sådan starter du Windows 8 direkte til skrivebordet

17 juli, 2013

Forfatter: Christopher Hammer

Det nye Windows 8 fra Microsoft indeholder en del forbedringer og nyskabelser, hvor én af de mest omdiskuterede er den nye startskærm som erstatter det velkendte skrivebord med ikonerne på. Skrivebordet i Windows 8 eksisterer stadigvæk, men du skal via startskærmen før du er tilbage i vante rammer.

I denne artikel vil vi vise hvordan du starte Windows 8 op, så du lander direkte på skrivebordet som det var tilfældet med f. eks Windows 7, Windows Vista og Windows XP.

Til opgaven skal du installere et lille freeware program "Boot to Desktop for Windows 8" i Windows 8, der på en enkel måde "springer" startskærmen over og lader dig lande direkte på skrivebordet.

Det smarte ved "Boot to Desktop for Windows 8" er, at programmet ikke laver ændringer i systemfilerne eller roder med andre indstillinger. Du kan også nemt deaktivere programmets funktion, hvis du ønsker at starte op med startskærmen på et senere tidspunkt. For at deaktivering skal du blot søge på "Configure Tweaks.com Boot to Desktop" via Søg i startmenuen.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].