Nyheder - Sådan afspiller du DVD i Windows 8
Sådan afspiller du DVD i Windows 8

22 januar, 2013

Forfatter: Christopher Hammer

Som udgangspunkt er det ikke muligt at afspille DVD film direkte i Microsofts nye styresystem, Windows 8. Det er mange computerbrugere trætte af, men heldigvis kan problemet løses relativt hurtigt.

Det er ret skuffende, at Microsoft har valgt ikke at lade Windows Media Center være en del af Windows 8. Det er fraværet af netop dette program, der gør det umuligt at afspille DVD og Blu-ray film under Windows 8.

Den eneste måde du kan få Windows Media Center tilbage i Windows 8 er at købe det som app. Heldigvis kan du på kort tid installere et gratis alternativ til Windows Media Center, der lader dig afspille DVD og Blu-ray direkte i Windows 8.


Det er ikke til at komme udenom VLC Media Player. Programmet er elsket af millioner af computerbrugere verden over og med god grund. VLC Media Player kan afspille næsten alle tænkelige filformater indenfor film, video, musik og lyd. Derudover er programmet velegnet til afspilning af CD, DVD og Blu-ray.

Download VLC Media Player


Endnu et gratisprogram, der erstatter Windows Media Center og gør det nemt at afspille film, videoer og musik under Windows 8. Fraværet af avancerede funktioner, som f. eks i VLC Media Player, gør at Media Player Classic Home Cinema bruges af en anelse færre computerbrugere. Ikke desto mindre en god løsning på problemet med manglende afspilning af DVD i Windows 8.

Download Media Player Classic Home CinemaTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].