Nyheder - Prøv Windows 8 Metro-brugerfladen gratis
Prøv Windows 8 Metro-brugerfladen gratis

11 september, 2017

Forfatter: Christopher Hammer

Windows 8 er stadig bare et langt væk, bortset fra de brugere som tester "developer's build", som er en test-version af Windows 8.

Hvis du ønsker at afprøve den kommende Windows 8 Metro-brugerflade på din computer, er der nu en løsning. Programmet metro7 app kan ændrer Windows 7 brugerfladen på din computer, så den ligner og opfører sig som Metro.

Her er en kort guide til hvordan du kan prøve Windows 8 Metro-brugerfalden med metro7:


Download og installere programmet herfra.

Start metro7 op. Du bør se en flisebelagt brugerflade, det er adskilt fra dit øvrige skrivebord i Windows.

Klik på pilen i øverste højre hjørne for at indstille dine muligheder, fastgør programmer eller web-sites til fliserne på skærmen og meget mere. Eksperiment løs!


Metro7Du kan trække fliserne rundt for at om-arrangere dem, eller trække ned til bunden og smide dem i papirkurven.


Metro7Metro7 er ikke fra Microsoft, hvilket betyder, at den endelige version af Windows 8 sandsynligvis er ret forskellige herfra. Men du kan få et godt indtryk af hvordan Microsoft vil redefinere måden Windows 8 fremstår på i forhold til de tidligere versioner af styresystemet.


Køb Microsoft Windows hos e-Gear.dkTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].