Nyheder - Opdater dine Intel drivers
Opdater dine Intel drivers

11 juli, 2017

Forfatter: Christopher Hammer

Intel har udviklet et lille online program, der hjælper brugere af Intel hardware produkter med at få downloadet de seneste Intel drivers til deres computer.

Programmet hedder Intel Driver Update Utility og det sørger for at tjekke dit system for manglende eller forældede Intel drivers - det gælder stadigvæk kun for drivers til Intel enheder.

Her er en kort guide til hvordan du benytter Intel Driver Update Utility til at få opdateret dine Intel drivers. Du skal besøge Intels hjemmeside for at aktivere Intel Driver Update Utility - her gør du det:


Besøg Intel Driver Update Utility


Nu er det blot at klikke på knappen "Check your system for the latest updates".


Intel Driver Update UtilityIntel Driver Update Utility scanner nu din computer og identificerer drivers som du bør få opdateret. Det kan være at Internet Explorer eller din foretrukne browser kræver at du installere et tilføjelsesprogram - det er blot en accept af at du ønsker at benytte Intel Driver Update Utility. Klik Installer for at få gennemført scanningen.


Intel Driver Update Utility

Intel Driver Update UtilityDu kan nu se hvilke Intel drivers på din computer, der kan trænge til en opdatering. Klikker du på Expand All, så vises alle resultater - for at få downloadet den relevante driver, så skal du klikke på linket og du bliver viderestillet til en side, hvorfra du kan downloade.


Intel Driver Update Utility


Du kan også opdatere alle drivers på din computer helt automatisk med DriverScanner - læs mere hos producentenTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].