Nyheder - Omdan hurtigt dokumenter til PDF
Omdan hurtigt dokumenter til PDF

15 oktober, 2012

Forfatter: Christopher Hammer

En hurtig og effektiv måde at omdanne f. eks Word, Excel eller andre typer af dokumenter til PDF er at bruge freewareprogrammet Bullzip PDF Printer til formålet.

Bullzip PDF Printer fungerer ved at skabe en virtuel printer i Windows og ved at "printe" fra Bullzip PDF Printer kan du nemt omdanne og konvertere alle typer af dokumenter til filer i PDF formatet.

Start med at installere Bullzip PDF Printer og herefter kan du åbne enhver type af dokument i Windows og klikke på "Ctrl+P" eller bare "Print" via det program du åbner dokumentet i.

Vælg "Bullzip PDF Printer" på listen over tilgængelige printere og klik på "Print". Nu vil et dialogvindue poppe op og hvis du er tilfreds med indstillingerne skal du blot angive et filnavn og klikke på "Save". Dit dokument bliver konverteret til PDF og præsenteret i et åbent vindue.


Bullzip PDF Printer


Selvom Bullzip PDF Printer primært skaber PDF dokumenter, så kan programmet også omdanne dine dokumenter til andre filformater som BMP, EPS, JPEG, PCX, PNG, PS og TIFF.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på red[email protected].