Nyheder - Nero tilbyder gratis brænder-program
Nero tilbyder gratis brænder-program

11 august, 2009

Forfatter: Christopher Hammer

Nero AG tilbyder netop nu et gratis brænder-program, Nero 9 Essentials, som indeholder de vigtigste værktøjer til at brænde og kopiere til CD og DVD.

Nero 9 Essentials er helt gratis at downloade og bruge, men indeholder selvfølgelig ikke alle de smarte funktioner som den fulde version af Nero 9. Nero 9 Essentials indeholder de mest væsentlig værktøjer, så du kan brænde data til CD og DVD rigtigt hurtigt.

Nero 9 Essentials fungerer i Windows Xp, Windows Vista og Windows 7.

Download Nero 9 EssentialsTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email2010-12-07 23:38:06 - dennis vinther
Jeg downloadede nero 9 og da jeg ville brænde video til dvd poppede der lige et vindue op med buy now...så helt gratis kan man ikke kalde det...MVH.D
Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].