Nyheder - Nero 10 freeware version frigivet!
Nero 10 freeware version frigivet!

11 september, 2017

Forfatter: Christopher Hammer

Nero har netop frigivet deres freeware version af Nero BurnLite 10, der kan hjælpe dig med at brænde alle former for data til DVD og CD medier.

Nero har i en lang årrække været garant for multimedie programmer af særdeles høj kvalitet, men desværre også til en tilsvarende høj pris.

I løbet af det sidste år er Nero begyndt at frigive en del freeware versioner af deres populære multimedie programmer. Nu er turen kommet til Nero BurnLite 10 som du frit kan downloade og bruge.

Nero BurnLite kan brænde data til følgende medier:

* CD-R

* CD-RW

* DVD±R

* DVD±RW

* DVD-RAM

* DVD±R DL
Nero BurnLite understøtter desuden følgende disk-formater:

* Data CD (ISO, UDF, ISO/UDF)

* Data DVD (ISO, UDF, ISO/UDF)
Vær opmærksom på, at Nero BurnLite spørger om du vil installere Ask Toolbar sammen med BurnLite - vi anbefaler på det kraftigste, at du takker "nej-tak". Ask Toolbar er et irriterende stykke software, der forstyrrer din browser og dine søgninger på Internettet.


Download Nero BurnLite

Er du interesseret i den fulde version af Nero, så kan du med fordel besøge webshoppen e-Gear.dk som bla. sælger Nero i deres Multimedia sektion til en fin pris.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].