Nyheder - Mix din egen musik med Virtual DJ
Mix din egen musik med Virtual DJ

19 juni, 2012

Forfatter: Christopher Hammer

Med Virtual DJ får du adgang til din helt egen virtuelle mixerpult, hvorfra du kan mixe musik og med de tonsvis af funktioner som Virtual DJ stiller til rådighed kan du producere er mulighederne uanede.Virtual DJ er storartet alternativ til den klassiske vinyl mixerpult og du kan producere MP3 musik og sange direkte fra din PC. Den grafiske design er helt i top og behageligt at arbejde ved.

Første gang du starter Virtual DJ kan du godt blive lidt overvældet over de mange funktioner du bliver præsenteret for. Men det tager blot et par gange at blive fortrolig med Virtual DJ og du er snart i gang med mixe din egen musik.

Med Virtual DJ kan du ikke kun skabe musik, men også laver produktioner med videoklip og dermed tilføje et helt nyt perspektiv på musikken. Virtual DJ fungerer med alle versioner af Windows.

Brugerfladen er yderst professionel tilrettelagt og det er næsten som at stå ved pladevenderen selv. Det er software virksomheden AtomixMP3, der har udviklet VirtualDJ med henblik på at selv hjemmebrugere skal have adgang til DJ software - og med VirtualDJ kan du foretage næsten alle de ting som en ægte DJ kan.

VirtualDJ tilbyder scratching og mixing af musiknumre og videoer, hvor du kan skabe dine egne unikke lydbeats og tilhørende musikvideoer. Har du mangel på musik og videoer kan du bruge det indbyggede modul NetSearch til at søge efter musik og videoer på Internettet - musikken og videoerne kan du streame direkte til VirtualDJ og der er ikke behov for at downloade dem til din PC.


Virtual DJ 1Et andet modul, MusicGroups, lader dig udgive din musiknumre på virtualdj.com i brugergrupper, hvor andre brugere kan lytte til dem og komme med feedback. Du kan også selv melde dig ind i allerede eksisterende grupper og lytte til andres musik og få inspiration. På den måde fungerer VirtualDJ som et socialt netværk for musik-skabere.

Via modulet RadioServer kan du udgive din mixede musik på Internettet - RadioServer publicerer et link og streamer din musik på deres server. Du kan også udgive musik et en web-radio, der kører på Shoutcast eller Icecast servere.


Virtual DJ 2Brugerfladen i VirtualDJ er opbygget som et ægte DJ-board med Vinyl emulation, der tillader brugeren at scratche og beatmatche dine kreationer.

VirtualDJ er tilgængelig på Windows, samt Macintosh og Linux. VirtualDJ findes i freeware og i en kommerciel version med udvidede funktioner.


Download Virtual DJTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].