Nyheder - Let adgang til dine web apps og sider
Let adgang til dine web apps og sider

3 april, 2017

Forfatter: Christopher Hammer

WebCatalog er et open-source, platformsuafhængigt værktøj, som kører dine favorit hjemmesider og serviceydelser, som applikationer uden nogle dikkedarer.

En enorm liste over understøttede serviceydelser indbefatter Amazon, Basecamp, BBC iPlayer, Bing, Dropbox, Evernote, Facebook Messenger, Gmail (og så at sige enhver anden Google app), iCloud, iCQ, OneDrive, Netflix, Outlook.com, Skype, Sportify, Twitter, WhatsApp, Wikipedia og mange flere.

Du kan downloade WebCatalog via dette link. Efter du har downloadet og installeret programmet skal du blot åbne det og den fremviser store ikoner for hver understøttet hjemmeside/online tjeneste og serviceydelse. Alt, hvad du behøver at gøre, er at trykke på ”Install” tasten for at få hvad som helst du har brug for.

Der er ingen komplikationer med hensyn til installationen. Du er ikke nødt til at downloade nogen uhåndterligheder, der skal eksekveres, rette WebCatalog mod mapper, eller noget som helst andet. Vent ganske enkelt nogle få sekunder og WebCatalog tilføjer app'en til din installerede liste, parat til brug.

Du vil få meddelelser, når noget vigtigt sker, så som et nyt kald, eller besked. WebCatalog tilføjer hver installeret app til din startmenu for nemmere adgang senere. Du kan også få adgang til de bedste danske serviceydelser via ABCsiden.dk så som netbutikker, online tjenester, sider om sundhed, sider om sport og meget mere.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].