Nyheder - Lav en gratis hjælpedisk til Windows
Lav en gratis hjælpedisk til Windows

23 april, 2013

Forfatter: Christopher Hammer

Hvis dit Microsoft Windows styresystem ikke længere kan genstartes og du kan ikke få adgang til Windows, så kan én af de få løsninger være at anvende en hjælpedisk til at "tiltvinge" sig adgang til Windows. Med Avira AntiVir Rescue kan du nemt oprette en hjælpedisk til Windows helt gratis.

Hvis f. eks et virusangreb har haft en negativ indvirkning på din PC i en sådan grad, så computeren ikke længere vil starte, så kan Avira AntiVir Rescue hjælpe til at genoprette adgang til Windows. Eller hvis du mener at din computer er inficeret af virus eller malware, men dit ordinære antivirusprogram ikke kan finde det, så kan det være en brugbar fremgangsmåde til at få en alternativ vurdering. Opstart fra hjælpedisk medfører at skjult malware som rootkits vil have vanskeligere ved at skjule sig og du vil have langt større mulighed for at spore dem og fjerne dem.


Avira Rescue SystemDet er let at oprette opstartsdisken: du skal blot downloade Rescue System filerne og afvikle ".EXE" filen - du ksal anbringe et tomt CD medie i dit drev og Avira AntiVir Rescue vil brænde opstartsdisken for dig (ingen anden brændingssoftware kræves).

Start din computer med Avira AntiVir Rescue og vælg option #1 for at indlæse standardindstillingerne. Som udgangspunkt er brugerfladen være med tysk tekst, men klik på det engelske flag i bunden af skærmen, hvis du foretrækker engelsk. Klik på Update knappen og Rescue System vil opdatere sig selv med de nyeste antivirus definitioner, hvis det kan finde en internetforbindelse.

Brug så Virus Scanner funktionen og Rescue System vil tjekke din computer for virus, malware og lign. for efterfølgende at informere dig om alt hvad den afdækker, idet den fjerner virus og forhåbentlig genopretter din computer til sædvanlig arbejdsfunktion.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].