Nyheder - Komplet program til multimedia med Nero Burning ROM 12
Komplet program til multimedia med Nero Burning ROM 12

20 februar, 2013

Forfatter: Christopher Hammer

Nero har altid været kendt for at udvikle multimedia genrens svar på en Ferrari bil, der simpelthen indeholder alt de man har brug for til video, musik, film, billeder, DVD, Blu-ray osv. Nero 12 er ikke en undtagelse og du kan teste programmet i 15 dage helt gratis.

Bevar dine fotos, videoer og musik med den mest etablerede brændingsteknologi inden for multimedia industrien. Den prisvindende Nero Burning ROM 12 brænder på pålidelig måde indhold til CD, DVD og Blu-ray Disc.

Programmet er let anvendeligt og du kan som bruger tilpasse funktioner og muligheder alt efter dine specifikke behov.

Primære funktioner:

- Brænder indhold til langtidsholdbare medier som CD, DVD og Blu-ray.

- Exclusive Nero SecurDisc Burning hjælper til med at sikre disse mediers læsbarhed uden hensyn til skrammer, alder og forringelse.

- Med Nero DiscSpan kan du opsplitte filer af overstørrelse og samtidig brænde dem til antallet af ønskede filer.

- Rip Audio tillader at du ripper musik fra en digital CD og hjælper med opretning af afspilningslister, eller CD blandinger med dine favorit melodier på din computer - til øjeblikkelig afspilning.

- Disc Copy kopierer musik til CD og selv HD film til Blu-ray medier hurtigt og let.

Bemærk venligst:
Nero Burning ROM 12 prøveversion kan testes i 15 dage med start fra tidspunktet for installering.
AVCHD oprettelse og afspilning, så vel som MPEG-4 og BD-AV formater, er ikke supportet i Nero Burning ROM 12 prøveversion.

Download Nero 12Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].