Nyheder - Genskab startknappen i Windows 8
Genskab startknappen i Windows 8

19 november, 2012

Forfatter: Christopher Hammer

Hvis du har installeret den seneste version af Windows 8 på din computer, så har du sikkert også lagt mærke til at den berømte startknap (nederste venstre hjørne på skrivebordet) ikke længere findes. I denne guide viser vi hvordan du genskaber startknappen i Windows 8.

Startknappen var i Windows 7, og de tidligere versioner af Windows, en genvejsknap til alle installerede programmer og funktioner i Windows - det var også via startknappen man afviklede Kør, fik adgang til Computer, Netværk, Dokumenter osv.

Det er overordentlig træls, at Microsoft har valgt at fjerne startknappen i Windows 8 - men heldigvis kan du hurtigt genskabe den med StartMenu8 fra IObit.


Genskab startknappen i Windows


Efter du har installeret StartMenu8 får du både startknappen og startmenuen tilbage i Windows 8. StartMenu8 giver dig også mulighed for helt at undgå Metro startskærmen i Windows 8 som er den brugerfladen som Windows 8 automatisk starter din computer op til.

StartMenu8 er selvfølige 100% freeware og gratis at anvende - det kræver blot du har Windows 8 installeret.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].