Nyheder - Freeware programmer til din iPhone
Freeware programmer til din iPhone

3 november, 2011

Forfatter: Christopher Hammer

I denne lille guide har vi fundet nogle gode og freeware programmer til din iPhone, så du ikke behøver at investere i købe-programmer, hvis du ønsker mere sjov på din iPhone!

En iPhone er faktisk lidt af et media center, som du kan bruge til mange formål. Du kan selvfølgelige ringe og sende tekst-beskeder, men iPhone kan desuden afspille musik, videoer, gå på nettet og meget mere.

Vi har i denne lille guide fundet nogle gode og gratis programmer til din iPhone, der gør det lidt sjovere at være iPhone-ejer.

Hold styr på din iPhone


Med programmet iPhone PC Suite kan du nemt holde styr på din iPhone. Du kan, på en overskueligt måde, kopiere filer og oprette musik/film lister, downloade wallpapaers, finde ringetoner og spille spil. iPhone PC Suite har også en indbygget kalender og alarm-funktion.

Download iPhone PC SuiteChat gratis med Skype for iPhone


Skype er et gratis program til din PC, der gør det muligt at tekst-chatte og ringe til andre Skype--brugere i hele verden - vel at mærke helt gratis. Nu er Skype også kommet til din iPhone - med Skype for iPhone for du alle de funktioner til din iPhone som Skype til PC har.

Download Skype for iPhoneFå DVD film på din iPhone


iPhone har et stort display, der gør det behageligt at se f. eks videoer og film på den. Med programmet Videora iPhone 3G Converter kan du via din PC konvertere DVD film til iPhone MP4-formatet. Du kan herefter nemt overfører filmen til din iPhone, så du kan se film på din iPhone.

Download Videora iPhone 3G ConverterRejseplanen til iPhone


En næsten uundværlig applikation til din iPhone er Rejseplanen til iPhone, hvor du kan finde den hurtigste rute til et bestemt sted og planlægge transporten derhen, den nemmeste vej. Rejseplanen til iPhone lader dig også se afgang- og ankomsttider via din iPhone.

Download Rejseplanen til iPhoneVejrudsigt på din iPhone med AccuWeather
AccuWeather er et smart program, der hjælper dig med at tjekke ugen prognose for vejret, så du ikke løber ind i en ubehagelig overraskelse. AccuWeather er nok det bedste program til at tjekke vejrudsigten med.

Download AccuWeatherSpil til din iPhone


Et godt program til tidsfordriv er Card Shark Solitaire, der indeholder de meste populære brædtspil og kortspil fra Windows til din iPhone. Du kan bla. spille 7-kabale og hjerterfri.

Download Card Shark SolitaireTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].