Nyheder - Fjerne DRM med Tunebite
Fjerne DRM med Tunebite

30 november, 2009

Forfatter: Christopher Hammer

Et af de bedste programmer til at fjerne den forhadte musik-beskyttelse DRM med, er Tunebite. Har du kopi-beskyttet musik eller videofiler, så kan du fjerne DRM med Tunebite. I denne guide vil vi vise, hvordan du hurtigt får bugt med DRM-beskyttelsen på din musik og film.

En anden smart ting ved Tunebite er, at du kan bruge programmet til at optage og downloade musik og videoer fra web-sites som Last.fm og YouTube. Du kan f. eks optage et helt musik album fra Last.fm og derefter konvertere det til MP3 musikfiler.

Her viser vi hvordan du kan fjerne DRM med Tunebite, nemt og hurtigt:


 1. Download Tunebite og installér programmet på din PC. 2. I løbet af installationen spørger Tunbite om du vil integrere din musiksamling i Tunebite biblioteket - vi anbefaler du svarer ja, så har du automatisk adgang til alt DRM-beskyttet på din PC.


 3. Tunebite spørger også om du vil have mulighed for at konvertere din musik til MP3 filer - svar også ja til dette.


 4. Når Tunebite er blevet installeret skal du blot start Tunebite og du vil se følgende vindue. Du kan nu vælge "Add" (tilføjer en mappe) eller "Find DRM" (så søger tunebite selv efter DRM-beskyttet musik og video) - Tryk på "Find DRM".


 5. Du kan nu vælge hele dit Skrivebord eller angive hele din harddisk, så vil Tunebite lede efter musik og video, der er beskyttet med DRM.


 6. Efter Tunebite har fundet DRM-beskyttet filer på din PC bliver de listet i hovedvinduet. Det er nu tid til at fjerne DRM med Tunebite. Inden du trykker på "Start" skal du lige have styr på indstillinger.


 7. Her er vores anbefalinger:

  DRM mode - her skal du vælge High Quality

  Search cover, ID3 tags and lyrics - afkryds feltet, så importere Tunebite informationer om din musik til filerne

  Convert - her skal du vælge hvilket format din DRM-beskyttet musik eller video skal konverteres til. Du kan vælge mellem MP3, iPhone, mobioltelefon og meget mere

 8. Nu er der blot tilbage at klikke på "Start", så er du i gang med at fjerne DRM med Tunebite.


Download TunebiteTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].