Nyheder - Få adgang til Badbits.org
Få adgang til Badbits.org

16 december, 2011

Forfatter: Christopher Hammer

Hvis du deler filer med andre brugere over Internettet, så har du sikker hørt om torrenter og ved hvordan de virker. Et dansk alternativ til fildeling er siden Badbits.org, hvor du som bruger opretter en konto og derefter har adgang til at få Badbits.org og fildeling med andre.

Badbits.org er en såkaldt privat tracker, der kræver at du opretter en brugerprofil før du har adgang til Badbits.org og sidens forum og funktioner. Ideen er, at kun autoriserede brugere kan uploade torrenter med filer i og dermed formindskes misbrug og virus i filerne betydeligt.

Samtidigt opdeler Badbits.org dets registrerede brugere op i klasser, der efter hver især har forskellige privillegier. Jo højere du stiger i graderne, desto flere fordele får du som medlem. En såkaldt forfremmelse tager udgangspunkt i hvor lang tid du har været loyalt medlem og hvor meget du har uploadet af filer til Badbits.org.

Det er relativt nemt at få adgang til Badbits.org, hvis du benytter følgende link til oprettelse af brugerprofil.

Du kan læse lidt om mere om Babbits her i nyheden Badbits.org lukket og åben igen!Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].