Nyheder - Du behøver ingen codecs for at vinde i poker
Du behøver ingen codecs for at vinde i poker

1 december, 2017

Forfatter: Christopher Hammer

Er du den fødte pokerstjerne, men trænger til at forbedre dit spil? Få styr på dine codecs og dit poker-game, så du får det helt rigtige pokerfjæs, og den bedste taktik til at bekæmpe dine modstandere om det grønne bord.

Hvad er codec?


Vil du gerne gense dine bedste pokerøjeblikke, så du kan forbedre dit spil, men billedet er ustabilt og lyden virker ikke. Bare rolig, der er hjælp at hente. Måske er det dine codecs den er helt gal med?


Codec er engelsk og kommer fra compressor-decompressor. En codec er altså grundlæggende for at kunne kode og afkode forskellige data som f.eks. lyd, billeder, video osv. Derfor er codec vigtig hvis du f.eks. skal afspille film på computeren, da codecs aflæser de data der er behov for. Hvis lyden f.eks. ikke virker når du skal se din dvd med Top Ti Bedste Poker Strategier, kan det være fordi du mangler det korrekte lyd-codec. Ligesom alle andre programmer, kan du downloade codec til din computer, så du ikke får problemer med dine billeder- og lydfiler. Selvom sådan et program er godt i rigtige mange tilfælde, så er pokerspillerens Codec alt du behøver for at højne dit poker-game.


Tips og tricks til dit pokerspil


Der er nogle helt simple tips som du kan bruge i stort set alle pokerspil online, lige fra Draw Poker til Texas Hold ‘em. Selvfølgelig er der forskel på Community Card Poker og one-til-one, men med disse tips, kan du helt sikkert forbedre dit online-game. Uanset hvilket råd eller tip du får, så skal du gøre det til dit, med dine egne twists. Lad vær med at spille som alle andre, og prøv at ændre dit spil hele tiden. Mange pokerspillere er lidt for trygge ved deres egen spillestil, og spiller på samme måde hver gang. Det er dem der er de nemme ofre, og det skal du jo bare udnytte, men du må ikke begå samme fejl. Spil fornuftigt, men uforudsigeligt, så de ikke kan regne dig ud. Du bør også forholde dig til de statistiske sandsynligheder i poker. Du skal altså spille matematisk, til en hvis grad. Du skal være opmærksom efterhånden som kortene kommer på bordet, så du kan udregne din taktik. Du kan selvfølgelig ikke vinde hver gang, heller ikke selvom du har en god hånd, men langt hen af vejen har du stor indflydelse på resultatet. Vil du have flere tips, så læs alle ti pokertips og bliv en haj omkring det grønne bord. Man kan jo aldrig få for mange gode råd. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].