Nyheder - Download musik og film med Vuze
Download musik og film med Vuze

25 januar, 2010

Forfatter: Christopher Hammer

Vuze er et BitTorrent fildelingsprogram med et grafisk flot layout, der gør det nemt og sjovt at downloade film og musik. Du kan også dele dine egen videoer og musik med andre brugere.
En del fildelingsprogrammer gør ikke særligt meget ud af udseendet eller brugervenligheden, derfor kan de være ret svære at opsætte for knap så erfarne brugere - men her skinner Vuze igennem med et behageligt design og en automatisk opsætning, så du ikke behøver at rode med de teksniske indstillinger.

Når du starter Vuze kan du se alle de nyeste film som er blevet tilføjet og som du kan downloade. Du kan også finde musikvideoer fra alle de populære kunstnere. Søgefunktionen i Vuze er også god til at filtrere unødvendige resultater fra, så du hurtigt kan finde præcist den film eller sang du leder efter.

Download Vuze
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].