Nyheder - Download MP3 musik med LimeWire
Download MP3 musik med LimeWire

20 februar, 2013

Forfatter: Christopher Hammer

Download af musik og fildeling er særdeles populært og P2P-kulturen (peer-to-peer) er fremherskende på nettet og i de private hjem. Softwaren LimeWire er et af de P2P-programmer, der har været med i snart mange år og nyder stadigvæk stor popularitet.

LimeWire er specielt designet til at downloade MP3 musikfiler og gør det hurtigt, nemt og sikkert. LimeWire er også kendt (berygtet) for at kunne finde alle slags MP3 musikfiler, der er værd at søge efter.

I denne lille guide vil vi vise hvordan du kan downloade musik med LimeWire. Vi har testet freeware og gratis versionen af LimeWire, der hedder LimeWire Basic. Se her hvordan du kan downloade musik med LimeWire:


  1. Download LimeWire og installér programmet på din PC.


  2. I løbet af installationen vil du blive guidet igennem en opsætning, hvor du skal afkrydse nogle bokse.
  3. Vi anbefaler, at du som standard kun siger nej-tak til at LimeWire skal starte automatisk med Windows - det kan godt sluge en del system ressourcer på den måde
  4. LimeWire har et dejligt og enkelt design, hvor alle kan finde rundt. Øverst er en søgeboks - her kan du skrive navnet ind på sangen eller en kunstner.
  5. Her har vi søgt på sanglærken Shakira og har fået et stort antal resultater. Dobbelt-klik på et result og du kan nu downloade en MP3 musikfil til din PC.


P.S. det er ulovligt at download ophavsrettigt musikfiler og materialeTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].