Nyheder - Derfor bør du vælge Windows Server 2016
Derfor bør du vælge Windows Server 2016

12 maj, 2017

Forfatter: Christopher Hammer

Internettets trusler er hele tiden i udvikling hvilket gør det svært for virksomheder at kunne sikre deres følsomme data. Med de nye trusler er det nemmere for hackerne at få adgang til dit system og sværere for os at opdage det, så de derved kan gå ind og misbruge dine vigtige data.

Microsoft har derfor øget deres sikkerhedsfunktioner i sine Windows 2016 servere, så din sikkerhed bliver maximeret.

Ved at Microsoft har forbedret deres server vil det være langt sværere for en hacker at få adgang til dit system og skulle det ske at en hacker får adgang, vil de ikke kunne forvolde meget skade grundet Microsofts forbedringer.
Windows Server 2016 kommer med sikkerhedsfunktioner som beskytter en administrators legitimationsoplysninger.

Malware og ransomware kan være meget skadeligt for din computers server. Men med funktionen Guard tillader serveren kun nogle udvalgte kommandoer der kan udføres på serveren, så den derved bliver beskyttet i mod malware angreb.

Funktionen Control Flow Guard hjælper med at forhindre, at hukommelsen på din computer bliver ødelagt, hvilket er med til at beskytte dig i mod ransomware angreb. Funktionerne i serveren er begrænset til kun at anvende de funktioner der er behov for på det pågældende tidspunkt, for at kunne minimere angrebsoverfladen.

Ydermere kan Windows Server 2016 gå ind og identificere mistænkelig adfærd. Dette betyder, at det bliver sværere, at kunne angribe serverens legitimationsoplysninger fordi Microsoft nu har opgraderet deres overvågning af disse indtrængninger.

De processer der er mest følsomme i din server vil blive overvåget af Microsoft Operations Management Suite, hvori der også vil blive lavet en log for at sikre dig bedst muligt.

Læs mere på Minhost.dk om hvordan administration af servere.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].