Nyheder - Dansk e-handel buldrer fortsat derudaf


Dansk e-handel buldrer fortsat derudaf

4 november, 2018

Forfatter: Christopher Hammer

Der er ingen tvivl om, at dansk e-handel fortsat buldrer derudaf. Det fremgår af en undersøgelse, der viser, at danskere er storbrugere, når det kommer til e-handel, og de gør det således mere og mere. Undersøgelsen er baseret på det samlede beløb, som den enkelte forbruger bruger på handlen samt antallet af disse forbrugere. Ydermere betyder denne fremgang for dansk e-handel, at det nu er muligt at købe alt på nettet lige fra industriovne og smartphones til dagligvarer og boliginteriør. Det er uden tvivl et tegn på, at det går rigtig godt for e-handelskøbmænd i Danmark.


Webshops bør fokusere på brugeroplevelsen på mobile enheder


Danskerne elsker altså at handle online, hvad end det er smykker, rejser, tøj eller sko. Ydermere fremgår det af den førnævnte undersøgelse, at flere og flere danskere køber online via deres smartphones, og eksperter vurderer, at online mobilhandel kun vil ekspandere med årene. Det betyder, at e-handelskøbmænd bør være særligt opmærksom på, hvorvidt deres webshop er brugervenlig, når det gælder mobile enheder. Er dette ikke tilfældet, vil det nemlig kunne gå ud over den enkelte sides succes, da det er på smartphonen, at mange foretrækker at handle online – og det gælder specielt for unge mennesker.


De udenlandske aktører øger konkurrencen


Der er rigtig meget, der tyder på, at denne positive udvikling inden for dansk e-handel blot vil fortsætte langt ud i fremtiden. Dog er der et massivt pres at mærke fra de udenlandske aktører. Det viser sig nemlig, at danskere handler utroligt meget med udenlandske netbutikker, og det gælder alt fra bøger, smykker, film, tøj, sko og legetøj. Det vil altså sige, at de danske e-handelskøbmænd ikke blot kan læne sig tilbage og nyde successen, men i stedet er de nødt til at arbejde hårdt og fokuseret på at mindske denne konkurrence, der viser sig fra de udenlandske aktører.


Sådan skaber man en succesfuld webshop


Såfremt man som dansk webshop ønsker at opnå stor succes inden for branchen, er der forskellige parametre, man bør være særligt opmærksom på for at kunne overleve. Først og fremmest er det vigtigt, at man er i stand til at tilbyde gode produkter, og at man ligeledes har mange af dem. Ydermere bør alle danske webshops arbejde på at have en god kundeservice, der er til rådighed døgnet rundt, og som er i stand til at svare på alle relevante spørgsmål. Udover det er det en god idé at reklamere med fordelagtige kampagner og gode tilbud, der kan tiltrække nye kunder.

 

Danske e-handelskøbmænd skal kunne følge med tiden


En succesfuld webshop bør desuden have et visuelt lækkert udtryk, som også afspejler virksomhedens identitet. Designet skal desuden være brugervenligt, så alle og enhver vil kunne finde ud af at benytte sig af webshoppen, som ydermere bør være hurtig. Der er ingen tvivl om, at e-handel er et område, der er i rivende udvikling, og derfor er det vigtigt, at de danske e-handelskøbmænd formår at følge med tiden, da de ellers ikke vil kunne overleve konkurrencen fra de udenlandske spillere.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].