Nyheder - Bloker reklamer-blokke med AdBlock Plus
Bloker reklamer-blokke med AdBlock Plus

30 oktober, 2012

Forfatter: Christopher Hammer

AdBlock Plus er et smart tilføjelsesprogram til browserne Firefox, Google og Chrome, der blokerer irriterende online reklamer på alle de sider du besøger.

AdBlock Plus skal ses som et lille smart værktøj til brugere som synes at for mange reklame-blokke generer oplevelsen ved blot at browse rundt på en side og samle den information som man ønsker.

Eftersom AdBlock Plus er et tilføjelsesprogram, så tager det få sekunder at gennemføre installationen og du skal muligvis lige genstarte din browser. I Chrome browseren kan du se at AdBlock Plus er aktivt, da et lille ikon bliver tilføjet i højre side af URL-linjen.

Du kan altid klikke på ikonet for AdBlock Plus og definere hvilke slags reklamer du ønsker at se eller blokere på den side du er aktiv på.

I Firefox bliver får du adgang til AdBlock Plus' indstillinger ved at klikke på Firefox-knappen i øverste venstre hjørne og vælge Tilføjelser -> Udvidelser - AdBlocker Plus Indstillinger.

Her kan du f. eks afkrydse boksen "Deaktiver overalt" og alle reklame-blokke bliver fjernet. For de fleste brugere er standardindstillinger tilstrækkeligt, men du kan eksperimentere og tilpasse til dine præferencer.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].