Nyheder - Bedre sikkerhed med AVG AntiVirus Business


Bedre sikkerhed med AVG AntiVirus Business

11 september, 2017

Forfatter: Christopher Hammer

Online sikkerhedstrusler er en alvorlig sag. Hackere og malware kan snige sig ind og bringe forstyrrelser i dine operationer, hvad der vil koste dig tid og penge. Hvad der er endnu værre, så kan hackere og malware nedbryde din virksomhed fuldstændigt.

AVG Antivirus Business Edition reducerer denne risiko og forstyrrelse for dig og beskytter mod de nyeste trusler. Du behøver overhovedet ikke at bekymre dig for nedbrud, datatyveri, virusangreb, ransomware-trusler eller at medbringe din bærbare computer på ferien og logge på f. eks hotellets internetforbindelse – læs her mere om god internetsikker på rejsen.

Sikkerhedsløsningen hjælper dine ansatte til at arbejde tillidsfuldt, ved aktivt at kontrollere hjemmesider før end de klikker ind og ved at advare dem, hvis den sporer noget mistænkeligt.

Teknologi til databeskyttelse hjælper med at kryptere og lagre dine værdifulde virksomhedsdokumenter, eller alle andre filer, på en kodeords-beskyttet virtuel disk på din computer.

Men hvad indeholder AVG Business af funktioner?

File Shredder

Sletter uønskede filer permanent. Den avancerede File Shredder sletter filer på en sikker måde for at hjælpe med at forhindre utilsigtet gendannelse.

Smart Scanner

Smart Scanner sover aldrig og scanner kun din computer, når du ikke arbejde, så den kommer aldrig på tværs. Den udfører det hårde arbejde, således at du og dine ansatte kan fokusere på jeres arbejdsproces uden bekostelige forstyrrelser og forsinkelser.

Identity Protection

At kunne være i stand til sikkert at gennemføre online transaktioner burde ikke forurolige. Modulet Anti-Spyware hjælper med at beskytte din identitet mod spyware og adware, der sporer personlig information.

Remote Management

Remote Management giver din administrator mulighed for at fjerninstallere, opdatere og konfigurere AVG på tværs af dine computere og enheder – og hele computernetværk – fra en enkelt lokalitet. AVG opdatere også sig selv automatisk, således at du kan være sikker på, at din virksomhed er beskyttet mod de nyeste trusler.

Firewall

Den indbyggede firewall hjælper med at holde din virksomhed i gang, fordi den beskytter mod online sikkerhedstrusler, som spam, virus, hackere og malware.

File Server Security

Dine virksomhedsfiler og kundedata er i fare, hvis du ikke sørger for at sikre adgangen til filservere. AVG Business sikrer dine filserveres sikkerhed og hjælper med at holde dem private og uden for hackeres rækkevidde!

Linkscanner

Modulet Linkscanner Surf-Shield kontrollerer hjemmesider før de åbnes i din browser og viser en sikkerhedsvurdering i søgemaskinens resultater for at hjælpe dig med at surfe på web med større tillid.

AntiMalware (AVG Resident Shield)

Kører i baggrunden og levere kontinuerlig beskyttelse ved scanning af systemfiler og hjælper med at spore, fjerne og forhindre udbredelse af virus, orme og trojanske heste.

AVG Anti-Spyware

Hjælper med at beskytte din identitet mod spyware og adware, som sporer dine personlige oplysninger. Den beskytter også dine passwords, så vel som kreditkortnumre.

AVG WiFi Guard

Hjælper dig med at undgå slyngelagtige Wi-Fi-adgangspunkter anvendt af hackere ved at advare dig, når din computer prøver på at få adgang til et ukendt offentligt, eller privat Wi-Fi netværk.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].