Nyheder - Badbits.org lukket og åbnet igen!
Badbits.org lukket og åbnet igen!

16 december, 2011

Forfatter: Christopher Hammer

Den danske torrent-tracker Badbits.org blev tirsdag den 16. september lukket af Antipiratgruppen, men nu er siden online igen med nyt design.

Få adgang til Badbits.org

Antipiratgruppen mødte op på adressen for en af ejerne på Badbits.org tirsdag morgen i selskab med en repræsentant for fogderetten.

Antipiratgruppen fik nedlagt fogdeforbud på Badbits.org og siden blev lukket ned. Men nu er Badbits.org online igen og Badbits.org oplyser på forsiden, at 2 af ejerne, Quist1000 og pheobus, har valgt at træde tilbage.

Den nye ejer, SysOp, ønsker ikke at oplyse sit navn af "sikkerhedsmæssige årsager". Badbits.org er en såkaldt torrent-tracker, der gør det muligt at dele torrenter og downloade mange forskellige filer. For at benytte Badbits.org skal man registrere en gratis konto. Badbits.org har især været i Antipiratgruppens skudlinje, da organisationen mener at Badbits.org bruges til at dele filer, der er beskyttet af ophavsretten.

Kilde: Badbits.org og ComOn.dk

Få adgang til Badbits.orgTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din Email


Dine muligheder:

Gå Tilbage     Tilmeld dig vores nyhedsbrev        
Link til fil
    Tilføj en kommentar

Mest læste de sidste 30 dage Seneste Nyheder

Nyhedsmail

Om Nyheder på Codecs.dk:

De nyheder som vi vælger at publicere på Codecs.dk er både fra ind- og udlandet og med et fokus hovedsageligt på multimedia og IT-relateret nyhedsstof. Vi skriver løbende om nyt software eller relevante opdateringer af multimedia programmer som vi anser for interessant for vores brugere. Vi anmelder også spændende hjemmesider eller online services indenfor multimedia - det kan f. eks Tunebite og Grooveshark.

Udenlandske nyheder kommer primært fra USA, England og andre store vestlige lande - her fokuserer vi på nyheder fra store multinationale selskaber som Apple, Microsoft, Google, Nokia, Sony og lign. Har du en "varm" nyhed, er du altid velkommen til at tippe redaktionen på [email protected].